Tüketim bilincinin artması ile değişen beslenme alışkanlıkları, tüketim taleplerinin de çeşitlenmesine neden olmuştur. Hayvansal ürünlerin tercih edilmesinde ilk sırada hayvanların yetiştirilme şekli ile hormon/antibiyotik kullanımı bilgisi yer alırken ikinci sırada görünüm (renk, yumuşaklık), sonra lezzet (aroma), tazelik, fiyat ve besin madde bileşimi yer almaktadır. Sağlıklı ve güvenli hayvansal ürün teminine yönelik talepler üzerine yetiştiriciler antibiyotik alternatifi ürünler kullanmaya başlamışlardır.
Kartal olarak bizler çözüm önerilerimiz ile,
• Hayvansal gıdaların besin madde profili ve oksidatif stabilitesi korunmasına yardımcı oluyoruz.
• Bağırsak içeriğindeki patojen miktarının en aza indirilmesi ile kesim adında olası kontaminasyon risklerinin önlenmesi için gerekli adımları atıyoruz.
• Sağlıklı ve hijyenik ürünlerin elde edilmesi ile tüketici sağlığının korunması adına çalışmalar yürütüyoruz.
• Uzun süre tazeliğini koruyan ürünlerin elde edilmesi için doğru ürün önerilerinde bulunuyoruz.
• Elde edilen ürünlerin raflarda bozulmadan ve lezzetini kaybetmeden satışa sunulma/depolama süresinin uzatılması adına tavsiyelerde bulunuyoruz.
• Fire oranın düşmesi ile üreticilerin ekonomik kazancına da arttırılması noktasında önem taşıyan ürünler ile destek sağlıyoruz.
Daha detaylı bilgi için teknik ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.